×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zien: Dochter Courteney Cox zingt met Snow Patrol

Zien: Dochter Courteney Cox zingt met Snow Patrol
13.03.2019 -

De 14-jarige dochter van Courteney Cox was dit weekend speciale gast bij een miniconcert van Snow Patrol-zanger Gary Lightbody. De tiener zong hit Chasing Cars mee met de muzikant.


Trotse moeder Courteney deelde op Instagram een clipje van het optreden van Coco, die ze deelt met ex David Arquette. Ze vertelt dat de invalbeurt van haar dochter plaatsvond tijdens een benefietavond waar geld werd ingezameld voor onderzoek naar kanker bij kinderen. ‘Ik ben zo dankbaar dat Gary de tijd heeft genomen om op te treden voor Chords2Cure’, schrijft de Friends-actrice bij de video. ‘En ik vind het heerlijk om Coco en Gary samen te zien zingen.’

Het is niet helemaal toevallig dat de tiener op het podium stond met de Snow Patrol-voorman. Courteney heeft al een tijdje iets met Johnny McDaid, de gitarist van de band.