×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

ZIEN: Dit is de nieuwe videoclip van All I Want For Christmas

ZIEN: Dit is de nieuwe videoclip van All I Want For Christmas
20.12.2019 -

Mariah Carey heeft haar iconische kersthit All I Want For Christmas Is You na 25 jaar voorzien van een nieuwe videoclip. Daarin is een bijzondere rol weggelegd voor kindactrice Mykal-Michelle Harris en Mariah's 8-jarige tweeling Moroccan en Monroe.


Uiteraard is Mariah ook van de partij: in een rood kerstpak zingt ze haar klassieker als Harris door de etalageruit van een speelgoedzaak stapt. Het meisje komt daarna terecht in een magisch winterwonderland.

De video komt in de week waarin All I Want For Christmas Is You voor het eerst de Amerikaanse Billboard Hot 100 aanvoert. Van Mariah’s album Merry Christmas kwam vorige maand al een deluxe editie uit vanwege het 25-jarig bestaan van de plaat. Hierop staan nog niet eerder uitgebrachte kerstliedjes, waaronder een duet met John Legend.

All I Want For Christmas Is You, die vorig jaar wereldwijd streamingrecords verbrak, is dit jaar bovendien voor het eerst op cassette en vinyl beschikbaar.

Lees ook:

André Hazes brengt ode aan zijn nieuwe liefde Bridget

Opnieuw flinke domper voor Samantha Steenwijk