Carice van Houten

ZIEN: Carice van Houten verlaat Amsterdam en koopt miljoenenvilla!

Carice van Houten heeft met haar vriend, de Australische acteur Guy Pearce, een prachtige nieuwe villa gekocht. Voor ruim twee miljoen euro strijken zij neer onder de rook van Amsterdam, in een riant huis dat ze met eigen geld betaalden.

In de zomer van 2016 kreeg Carice van Houten haar eerste kind, zoontje Monte Pearce. Toch besloot zij een jaar later te verhuizen naar een bovenwoning in hartje Amsterdam. Ze betaalde daar toen anderhalf miljoen euro voor, maar nu haar zoontje drie is, moet de actrice zich hebben gerealiseerd dat een bovenwoning voor hem toch niet ideaal is. Misschien wel dáárom hebben Carice en haar vriend een schitterende villa gekocht onder de rook van Amsterdam.

Privacy

Het is een riant huis met een woonoppervlakte van maar liefst 272 m², met een tuin van bijna 1.000 m². Er is genoeg ruimte voor gezinsuitbreiding, want de villa telt maar liefst vijf slaapkamers en drie badkamers. Aan de achterkant is veel privacy, ongetwijfeld de reden waarom de actrice voor dit huis koos, want ze kijkt uit op een kleine bosschage met daarachter een waterpartij. Aan de achterzijde van de villa is een serre aangebouwd. Daarbij staat een tuinhuis met overkapping, waaronder gegeten kan worden. Wonen in de nieuwe villa zal een wereld van verschil zijn voor Carice en haar gezinnetje, weg uit de hectiek van de hoofdstad, naar een rustige buurt met veel kinderen.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Martien Meiland: ‘Ik vrees voor faillissement’
Miljuschka Witzenhausen over sfeer WIDM: ‘Sneren achter de schermen’
Rachel Hazes onthult: ‘Dít is de reden van ruzie met André’