×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zieke Willeke Alberti moet songfestivalfeestje missen

Zieke Willeke Alberti moet songfestivalfeestje missen
14.12.2019 -

Willeke Alberti is zondag toch niet van de partij bij het Grote Songfestivalfeest in de Ziggo Dome. De 74-jarige zangeres, die Nederland in 1994 vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival, is herstellende van de griep.


Een ‘duidelijk geĆ«motioneerde’ Willeke meldde zich zaterdag af, bevestigt een woordvoerder van de organisatie van het songfestivalfeest. ‘Ze doet dat natuurlijk liever niet.’

Willeke is niet de enige artiest die moet afzeggen. Ook de Finse rockmonsters van Lordi zijn er niet bij in Amsterdam, net als de Griekse Helena Paparizou. De afzeggingen zijn volgens de organisatie geen probleem, de artiesten die wel van de partij zijn worden doorgeschoven.

Zondag staan onder anderen Katrina and the Waves, Nicole, Dana International en de Nederlandse winnaars Lenny Kuhr en Getty Kaspers van Teach-In op het podium. Het Grote Songfestivalfeest wordt gepresenteerd door Cornald Maas en Edsilia Rombley.