×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zieke Pia Douwes moet voorstellingen afzeggen

20.02.2017 -

Pia Douwes staat voorlopig niet op de planken. De musicalactrice is ziek en heeft daarom de komende voorstellingen van A Midwinter’s Tale af moeten gelasten.


“Ik ben helaas door ziekte geveld”, zegt een verdrietige Pia. “Ik vind het ontzettend vervelend dat ik mijn publiek en alle plaatselijke koren die aan de voorstellingen zouden deelnemen, moet teleurstellen.”

Pia zou afgelopen weekeinde beginnen aan de tweede helft van de tournee van A Midwinter’s Tale, waarin ze met Dimitri Verhoeven een muzikale ode brengt aan de winterperiode. “Ik had hier enorm naar uitgekeken omdat de eerste helft van de show in het land geweldig waren. Maar nu ik ziek ben kan ik niet de kwaliteit brengen die ik en het publiek van mij mag verlangen.”