×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zieke Kenny Rogers breekt afscheidstournee af

5.04.2018 -

Kenny Rogers heeft voortijdig zijn afscheidstournee moeten afbreken vanwege een verslechterde gezondheid. De 79-jarige countryzanger moet het voorlopig rustig aan doen.


Wat Kenny precies mankeert, is niet bekendgemaakt. Het management van Rogers spreekt van verschillende gezondheidsproblemen. 'Zijn artsen verwachten dat hij er weer bovenop komt, maar adviseerden hem om de resterende optredens dit jaar te annuleren', zo staat in een verklaring die People heeft verspreid.

Rogers kondigde in 2015 zijn pensioen aan. Sindsdien gaf hij een hele reeks afscheidsconcerten, waaronder een in Nederland eind 2016. De reeks was voor Rogers bijna ten einde. Er stonden nog maar een paar concerten op het programma. In augustus zou hij definitief afzwaaien met een optreden op het Livewire Festival in Blackpool.