×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zieke Elton John breekt concert af

Zieke Elton John breekt concert af
16.02.2020 -

Elton John heeft zondag zijn concert in Auckland niet af kunnen maken. De 72-jarige zanger kampt met een lichte longontsteking en verliet emotioneel het podium.


Elton vertelde aan het begin van de show in het Mount Smart Stadium al dat hij ziek was, maar dat hij zijn best ging doen. ‘Ik weet niet hoe veel langer ik kan zingen,’ zei hij tegen zijn fans, nadat hij kort op het podium was gecheckt door een arts. ‘Ik heb niets meer in me. Ik ga het proberen, maar ik kan niets beloven.’

Een paar noten later bleek het toch niet te gaan, tot groot verdriet van Elton zelf. Toen hij zijn hit Daniel begon te spelen, liepen de tranen over zijn wangen. ‘Ik ben mijn stem volledig kwijt. Ik kan niet zingen. Ik moet er vandoor,’ zei de zanger voordat hij het toneel verliet.

Elton reist momenteel door Australiƫ en Nieuw-Zeeland met zijn afscheidstournee. De zanger heeft komende week nog twee shows in Auckland gepland. De concerten op dinsdag en donderdag gaan vooralsnog gewoon door.