Zelfmoordbrief ex Jim Carrey vrijgegeven

Het is bijna een jaar geleden dat Cathriona White, de ex van Jim Carrey, een overdosis medicijnen in nam en overleed. Bij haar lichaam werd een zelfmoordbrief gevonden gericht aan de acteur. Die is nu vrijgegeven.

People heeft het rapport waar de brief bij zit in handen. Cathriona nam de overdosis in september vorig jaar, kort nadat het uit ging met Jim. ‘Ik heb drie dagen doorgebracht in ongeloof en probeer de stukken weer aan elkaar te lijmen. Ik kan het, maar ik heb er de kracht niet voor’, schreef ze in de brief. Die werd gevonden door de politie.

‘Het spijt me dat het voor jou voelde alsof ik er niet voor je was. Ik heb geprobeerd om jou het beste van mezelf te geven’, heeft ze verder geschreven. Ze ging ook in op haar begrafenis, die ze overliet aan de acteur. ‘Ik weet niet of ik begraven wil worden of niet. Jij bent mijn familie, dus wat je ook kiest zal goed zijn.’ Haar bezittingen moesten worden verkocht en aan haar familie worden geven.

Cathriona eindigde met een afscheid. ‘Vergeef het me alsjeblieft. Ik ben gewoon niet bestemd voor deze wereld.’ Ze ondertekende de brief met Dewdrop – dauwdruppel – waarschijnlijk een koosnaampje die Jim haar had gegeven.

Kort na haar dood reageerde Jim Carrey emotioneel op het overlijden van de Ierse Cathriona. Hij was erg verdrietig. ‘Ze was een geweldig lieve en kwetsbare Ierse bloem, te gevoelig voor deze aarde, voor wie liefhebben en geliefd zijn alles was.’