×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zayn en Louis praten weer met elkaar

2.08.2017 -

Louis Tomlinson heeft het bijgelegd met zijn voormalig One Direction-college Zayn Malik. Dat schrijft Daily Mail woensdag. Daarmee heeft de 25-jarige Britse zanger gehoor gegeven aan een van de laatste wensen van zijn moeder.


Eind vorige maand vertelde Tomlinson dat zijn moeder in december op haar sterfbed de wens uitsprak dat haar zoon weer contact zou moeten zoeken met Zayn, "omdat het leven veel te kort is". Louis nam het advies van zijn moeder ter harte en nam begin dit jaar contact op met Zayn. De twee gebrouilleerde vrienden zetten volgens Tomlinson daarbij hun problemen aan de kant en voerden een prettig gesprek.

Inmiddels hebben de twee het volledig bijgelegd en spreekt Louis van een hernieuwde vriendschap, zo schrijft Daily Mail.

Zayn verliet de succesvolle boyband One Direction in 2015, waarna de jongens lange tijd niet met elkaar spraken. Vorig jaar liet Zayn nog weten alleen behoefte te hebben aan een verzoening met ex-bandmaatje Liam Payne.