×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zanger Dr. Hook & The Medicine Show overleden

Zanger Dr. Hook & The Medicine Show overleden
1.01.2019 -

Ray Sawyer, een van de zangers van de band Dr. Hook & The Medicine Show, is na een kortstondige ziekte op 81-jarige leeftijd overleden. Dat heeft een vertegenwoordiger van de band gemeld.


Ray Sawyer maakte deel uit van de band tussen 1969 en 1981. De meeste hits van de groep werden door andere leden gezongen, maar door zijn ooglapje en cowboyhoed was Sawyer het opvallendste lid van Dr. Hook & The Medicine Show. Hij droeg dat ooglapje omdat hij bij een auto-ongeluk een oog had verloren.

Sawyer was leadzanger van het nummer The Cover Of The Rolling Stone uit het begin van de jaren zeventig. Andere grote hits van de band waren When You're In Love With A Beautiful Woman, Sylvia's Mother en Baby Make Her Blue Jeans Talk.