Yvon Jaspers vertoont divagedrag

IJdele Yvon Jaspers wilde de verschijning van de nieuwe editie van het blad Miljonair tegenhouden wegens een verbrande haarpluk.

Voor een charity editie van het blad Miljonairgingen 16 bekende Nederlanders op de foto, onder wie Yvon Jaspers namens hetRonald McDonald Kinderfonds.

Hoofdredacteur Onno Aerden doet in zijn columneen boekje open over het divagedrag van de Boer Zoekt Vrouw-presentatrice.

Tijdens de fotoshoot zou haarstyliste Emy Yvon’s haar verbrand hebben met een krultang. Emy, die de vaste haarstyliste van Anouk is,was volgens haar agent juist heel voorzichtig te werk gegaan met Yvon’s lokkenomdat ze zag dat het haar van de blonde presentatrice erg poreus was.

Toch was Yvon’s haar er naar eigen zeggen zo erg aan toe dat ze diezelfde dag nognaar de kapper moest om nog fatsoenlijk bij Pauw & Witteman aan tafel tekunnen verschijnen.

Het kijkcijferkanon eist dat de haarstylist derekening van 198 euro betaalt. En daar laat het management van Yvon het nietbij:

‘Yvon heeft er veel hinder aan ondervonden, nog steedstijdens draaidagen en heeft veel meer kosten gemaakt en het is ook nog langniet opgelost.’

De haarstyliste zal de extra kosten die geschat wordenop 1000 euro voor haar rekening moeten nemen en als ze dit niet doet, dan magde nieuwe Miljonair met de foto van Yvon niet verschijnen.

De styliste is dus toch maar over de brug gekomen methet geld. Wie had gedacht dat de zo sympatiek-ogendepresentatrice zo ijdel zou zijn?