×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yuri van Gelder en vriendin uit elkaar

Yuri van Gelder en vriendin uit elkaar
19.12.2019 -

Yuri van Gelder en zijn vriendin Katarina Santos Leal zijn uit elkaar.


De breuk zijn sinds vond vorig jaar december al uit elkaar, maar komt nu pas in het nieuws. ‘Het is in de tussenliggende periode niet uitgelekt, misschien wel omdat er nooit ruzie over en weer is geweest’, aldus Yuri aan Privé.

Het werkte niet meer tussen de twee. ‘Het is dan beter voor alle partijen om er een punt achter te zetten. 2019 is om meerdere redenen een rotjaar geweest, waarvan dit er een is, maar omdat het alweer zo’n tijd geleden is heb ik het inmiddels een plekje kunnen geven’, aldus Yuri. Ondanks alles zijn de twee nog altijd goede vrienden. ‘Ze woont bij me om de hoek en zien elkaar dus van tijd tot tijd nog, alleen dan niet meer als partners.’

Lees ook:

Nicolette Kluijver opgelucht na zes loodzware weken

It’s official: Georgina Verbaan plaatst eerste liefdesselfie met vriendin

Na flinke tegenslag: Fred van Leer heeft eindelijk fantastisch nieuws!