×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Youp van ’t Hek besmet met coronavirus

Youp van ’t Hek besmet met coronavirus
19.03.2020 -

Slecht nieuws voor Youp van 't Hek (66). De cabaretier is besmet met het coronavirus. Hij is opgenomen in het ziekenhuis en de artsen hebben de situatie onder controle, meldt zijn management.


“Wij verzoeken u de familie met rust te laten zodat zij alle aandacht aan het herstel van Youp kunnen geven”, zo luidt de verklaring.

Hartoperatie

Van ’t Hek kwakkelt al langer met zijn gezondheid. In 2015 onderging hij een hartoperatie en eind vorig jaar werd hij onwel op het podium. “Het licht ging uit”, zei hij toen hierover. “Ik liep het toneel op en werd zoals dat heet niet lekker. Ik werd gewoon ziek.” De cabaretier had moeite met praten en kon nauwelijks lopen. “Toen dacht ik na tien minuten: dit ga ik niet redden. Dat is voor alle partijen niet goed.”

Lees ook: Youp van ’t Hek was liever in supermarkt onwel geworden