×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yolanthe onthult waarom er geen foto’s van Wesley op haar tijdlijn staan

Yolanthe onthult waarom er geen foto’s van Wesley op haar tijdlijn staan
26.10.2018 -

Wie Yolanthe Sneijder-Cabau op social media volgt, heeft al lange tijd geen foto's van haar man Wesley langs zien komen. Giel Beelen besluit haar live op de radio te vragen waarom ze geen foto's van of met Wesley meer plaatst.


Tijdens een interview met Yolanthe over de finale van The Talent Project greep Giel Beelen zijn kans om te vragen hoe het nou tussen haar en Wesley gaat. Want wie op haar Instagram kijkt, ziet geen foto meer van haar man. Yolanthe heeft daar het volgende over te zeggen: 'Oh, dan moet je goed kijken, want je ziet hem wel maar hij is zó klein… Het is een spel!'

Uiteraard was dat niet de échte reden: 'Nee, je ziet hem toevallig deels op een foto van de verjaardag van Xess Xava. Maar om even serieus antwoord te geven, Wesley en ik hebben twee jaar geleden afgesproken dat ik me op mijn social media even alleen op mijzelf focus omdat er eigenlijk altijd wordt gerefeerd aan voetbalvrouw of aan Wesley.' Uiteraard wil Yolanthe wel als de vrouw van worden gezien, want naar eigen zeggen is ze harstikke trots op Wesley en zijn ze gek op elkaar. Maar ze vindt het belangrijk om ook haar eigen ding te laten zien: 'Vooral in de media of in kranten wordt ik vaak voetbalvrouw of vrouw van genoemd en daarom is het belangrijk om zelf die onderscheiding te maken. Anders doe je hier gewoon aan mee. Ik heb ook mijn eigen ideeën', aldus de actrice en presentatrice.