×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yolanthe naar SBS6

Yolanthe naar SBS6
7.03.2018 -

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft een nieuwe baan. De voetbalvrouw is door John de Mol gevraagd één van de hoofdrollen te gaan spelen in een nieuwe televisieserie voor zijn zender SBS6.


Het is niet voor het eerst dat Yolanthe als actrice te zien zal zijn bij SBS6, een aantal jaren geleden speelde de vrouw van Wesley Sneijder óók al een rolletje in de politieserie Rechercheur Ria op diezelfde zender. Dat werd toen niet een heel groot succes.

Yolanthe op de set van de SBS6-serie Rechercheur Ria.

Op dit moment wordt bij Talpa hard gewerkt aan de nieuwe serie, die geregisseerd zal worden door de zoon van de bekende regisseuse Will Koopman, Zip Wertwijn. Wanneer de serie voor het eerst op tv te zien zal zijn is nog niet bekend.

Yolanthe met haar zoontje Xess Xava.

Yolanthe gaat overigens voorlopig nog niet helemaal over naar SBS6, zij zal de komende tijd eerst nog programma's blijven presenteren voor RTL 4.