×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yolanthe kan nog steeds op familie Sneijder rekenen

Yolanthe kan nog steeds op familie Sneijder rekenen
21.12.2019 -

Yolanthe kan na de breuk met Wesley Sneijder nog steeds op haar voormalige schoonfamilie rekenen. 'Na al die jaren is ook Wesley's familie mijn familie geworden. Ik hou zielsveel van zijn ouders,' aldus Yolanthe.


Voor de opvang van haar 4-jarige zoontje Xess Xava tijdens tv-opnames kan ze rekenen op de ouders van Wesley. ‘Zijn moeder is als een moeder voor me. Wat er ook gebeurt, die liefde zal nooit verdwijnen,’ vertelt ze in Vrouw.

Yolanthe maakte lange draaidagen voor de serie DNA waarin ze een hoofdrol speelde. Dat was wel even slikken, erkent ze. ‘Xess en ik zijn heel close en dag en nacht samen….gelukkig heb ik veel zussen die Xess allemaal graag bij zich willen hebben. Mijn familie is mijn alles.’