‘Yolanthe is een golddigger pur sang’

Emile Ratelband haalt keihard uit naar Yolanthe Cabau van Kasbergen in de Weekend van deze week. Volgens hem is ze niets meer dan een ’golddigger pur sang’.

VolgensEmile versierde Yolanthe Jan Smit om zelf een bekende Nederlandse te worden en zich vervolgens te richten op een nog rijkere man. “Watheeft die Yolanthe nou eigenlijk?” vraagt Emile zich af. “Ik had nognooit van haar gehoord totdat ze met Jan Smit ging. Zij heeft Jan verleid,zodat ze een echt bekende Nederlandse zou worden. Dat is voor mij 100 procentzeker, want zelf kan ze natuurlijk niks. Daarom is Jan er ook vanaf gegaan,omdat zij hém versierd had.”

“Endan laat ze zich zoenen door Wesley Sneijder in de parkeergarage. Zij is echteen golddigger pur sang. Vervolgens hangt ze de positieve meid uit en gaat hetin interviews alleen nog maar over die jongen. Want Wesley is natuurlijk iemanddie presteert. Ook Jan Smit doet wat, dat is een gigaster. En in de schaduw daarvanspeelt Yolanthe hun steunpunt, zo moet je dat zien.”

Tochvindt Emile dat er ook hele andere voetbalvrouwen zijn dan Yolanthe. “Bartina,de vrouw van Ronald Koeman, bijvoorbeeld. Zij steunt hem onvoorwaardelijk, datis een heel ander soort vrouw, een moedertypetje. Ik vind haar welaantrekkelijk. Heel veel mannen vinden dat. Bartina vind ik nou echt een lieve,mooie, rijpe en sympathieke vrouw.”

 Lees het hele verhaal in de Weekend van deze week.