×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yolanthe Cabau reageert op relatiegeruchten!

Yolanthe Cabau reageert op relatiegeruchten!
13.02.2020 -

Yolanthe Cabau zou na de breuk met ex-geliefde Wesley Sneijder tot over haar oren verliefd zijn op de Nederlandse miljardair Robert van der Wallen. De actrice reageert nu zelf op alle geruchten.


‘Interessant als media dingen zeggen over mijn privéleven die ik zelf niet eens weet’, schrijft ze op Instagram Stories. Vervolgens sluit ze haar bericht af met: ‘#GeloofNietWatJeLeest’

 

 

Vakantie

‘Meerdere bekenden’ bevestigen volgens Story dat Yolanthe en Robert het erg gezellig hebben: ze zouden zijn gekoppeld door zus Rebecca en haar vriend – ook lid van de ‘negennullenclub’ – Marcel Boekhoorn. Het koppel heeft volgens het weekblad zelfs al samen vakantie gevierd in het zonnige Los Angeles. “Er wordt al maanden gespeculeerd over haar nieuwe liefdes en het is klinkklare onzin!”, vertelde het management eerder aan Shownieuws. “Of dit een ontkenning is? Ik ga er verder niet op in.”

Bron: Instagram / Shownieuws

 

Lees ook: Wesley en Yolanthe samen gespot op vliegveld