×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

ZIEN: Yolanthe Cabau deelt pikante fotoshoot

ZIEN: Yolanthe Cabau deelt pikante fotoshoot
5.03.2020 -

Yolanthe Cabau heeft een figuur waar je U tegen zegt: met een nieuwe serie intieme foto's op Instagram blaast ze haar volgers compleet omver.


‘Prachtig ben je!’, is een van de vele reacties. En: ‘Wat ben jij mooi.’ Ook zijn Yolanthes volgers blij dat ze haar eigen krullen weer heeft. ‘Eindelijk zijn ze terug.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Kritiek

Ondanks dat Yolanthe onder de fotoshoot enkel positieve reacties ontvangt, krijgt ze vaak ook behoorlijk wat kritiek over zich heen op social media. Over haar uiterlijk, moederschap en werk wordt van alles gevonden. Zelf ligt ze daar niet zo wakker van. “Negatieve reacties zullen er altijd zijn, vooral wanneer je een publiek figuur bent, maar dat is niet erg. Mensen mogen hun mening hebben en die delen”, zei ze hierover tegen BuzzE.

Lees ook: Ex Rico Verhoeven over Valentijn-sneer naar Yolanthe: ‘Impulsief foutje’