×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yolanthe blijft vanuit Qatar voor RTL actief

5.01.2018 -

Yolanthe Sneijder-Cabau blijft programma's maken voor RTL als Wesley gaat voetballen in Qatar. De mogelijke transfer van Wesley Sneijder van OGC Nice naar Al-Gharaffa Sports Club heeft geen invloed op de werkzaamheden van Yolanthe in Nederland, zegt haar manager Xenia Kasper.


Na de verhuizing van het Franse Nice naar Doha in Qatar kan Yolanthe gewoon in Nederland blijven werken. 'De programma's die Yolanthe voor RTL gaat maken gaan gewoon door', zegt Xenia. 'Yolanthe zal voor de opnames naar verwachting wel langer van huis zijn, want een vlucht naar Qatar duurt ruim zes uur. Het is daarom minder makkelijk om snel heen en weer te vliegen dan vanuit Nice', zo vervolgt ze.

Volgens een ochtendkrant heeft Wesley een mondeling akkoord met de club in Qatar. De transfer moet zondag worden afgerond, maar Sneijder vertrekt eerder dit weekeinde vanuit Nice naar het Midden-Oosten. Welke programma's Yolanthe voor RTL gaat maken is nog onbekend. Vorig jaar presenteerde ze Reunited. In dit RTL-programma bracht ze mensen bij elkaar die elkaar jaren niet hadden gezien. Kort voor de kerstdagen was Yolanthe te zien in de The Christmas Show in de Ziggo Dome, een show van RTL Live Entertainment.

Yolanthe en Wesley hebben samen zoon Xess. Wesley maakte in augustus de overstap naar Nice. Daarvoor woonde het gezin in Istanboel.

 

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op