×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yolanda Hadid smult van patat van Lil’ Kleine

8.11.2017 -

Yolanda Hadid heeft een bezoekje gebracht aan de patatzaak De Belg van rapper Lil' Kleine in Amsterdam. Op Instagram noemt de Nederlandse Hollywoodvrouw patat het lekkerste gerecht ooit. Volgens de moeder van de Amerikaanse modellen Bella en Gigi Hadid bakken de collega's van Lil' Kleine de beste patat van de stad.


Jorik Scholten alias Lil' Kleine en zijn beste vriend Daniel Lam openden in juli hun patatzaak in het centrum van Amsterdam. Dinsdag bracht Yolanda Hadid een bezoekje aan de zaak. Ze is regelmatig in Nederland, waar haar moeder woont. Home sweet home, schrijft Yolanda bij een foto van zichzelf bij een van de Amsterdamse grachten.

 

Dutch Pride…….. #HomeSweetHome #LovingLife #Balancer #Amsterdam

Een bericht gedeeld door YOLANDA (@yolanda.hadid) op

Lil' Kleine is trots op het bezoek uit Hollywood. 'Het is prachtig om te zien en lezen dat zij een bezoek heeft gebracht aan De Belg, die ik samen met vriend en compagnon Daniel Lam run. Jammer dat ik haar niet persoonlijk heb kunnen bedienen, maar Daniel en ik hebben besloten dat Yolanda en haar dochters Gigi en Bella bij volgende bezoeken aan De Belg niet hoeven af te rekenen. Voor de rest van hun leven. En dan wil ik die meiden ook nog wel rondleiden in mijn stad…', zo vertelt hij grappend.

 

My all time favorite food……. #BestFrenchFriesInTown #DeBelg

Een bericht gedeeld door YOLANDA (@yolanda.hadid) op

Yolanda Hadid is op 24 november te gast in de TV Show van Ivo Niehe. Ze vertelt hem over haar boek Believe Me, waarin ze meer begrip vraagt voor de ziekte van Lyme.