×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yo deelt eerbetoon aan Xess Xava

1.06.2018 -

Dat Yolanthe maar wát trots is op zoontje Xess Xava steekt ze niet onder stoelen of banken. Zo ook vandaag. Yo deelt op Instagram een prachtig eerbetoon aan haar kleintje.


'Ik zal hem elke dag knuffelen, ik zal hem eindeloze kusjes geven, ik zal hem alles leren wat ik weet, ik zal proberen om hem voor de rest van zijn leven te laten lachen, ik zal alles doen om hem het allergelukkigst te maken. Ik weet dat ik hem af en toe boos of verdrietig ga maken maar dat komt uit een liefdevol hart van een moeder', schrijft Yo bij het kiekje van de kleine Xess.

En trots is ze zeker: 'Xess, mijn kleine engel, bedankt dat je me elke dag laat lachen. Dat je me zoveel pure liefde laat zien. Dat je me knuffelt en kust. Je maakt me zo ontzettend blij. Ik kan nog steeds niet geloven dat je van mij bent. Bedankt God, ik ben zó dankbaar!' Om bij weg te smelten toch?