Ymke en Boszhard nemen ook deel aan Atlas

Actrice Gaby Blaaser, presentator Ron Boszhard en RTL5-gezicht Ymke Wieringa zijn toegevoegd aan het deelnemersveld van het avontuurlijke AVRO-programma Atlas. Ook de acteurs Maryam Hassouni, Mimoun Ouled Radi en model Mariana Verkerk zijn voor de AVRO afgereisd naar Marokko om mee te doen aan de extreme karavaantocht door het Atlasgebergte.

 

Eerder maakte de AVRO al bekend dat acteur Robert de Hoog, Voice-winnares Iris Kroes, acteur Johnny Kraaykamp jr., actrice Inge Ipenburg, rapper Darryl en zeilmeisje Laura Dekker meedoen aan de survivaltocht die vanaf maandag te zien is op Nederland 3. Zij waren gedropt in het midden van het opgedroogde meer van Iriki aan de rand van de Sahara. Ze wisten toen nog niet dat er onderweg nieuwe kandidaten bij zouden komen.

In het avontuurlijke programma nemen twee teams van bekende Nederlanders het tegen elkaar op tijdens een extreme tocht van 600 kilometer over de historische handelsroute tussen de Sahara en Marrakesh. De teams moeten tijdens de tocht zoveel mogelijk landkaarten verzamelen. De finish is in Marrakesh.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen