Yfke heeft scheurtje in haar schedel

Het nieuws dat Yfke Sturm zwaargewond in Italië in het ziekenhuis ligt, heeft geleid tot heel wat steunbetuigingen van BN’ers. Onze modeman Fred van Leer vindt het extra heftig omdat ze ook nog eens net moeder is geworden.

Daphne Deckers plaatste op Instagram een foto van een regenboog en schreef daarbij: "Hang in there, schoonheid, veel sterkte vanuit Nederland."
Quinty Trustfull meldt: “Ik brand een kaarsje voor je. Je bent zo'n sterke mooie en lieve vrouw, knokken schat. Ik hou van je. Sterkte voor de familie."
De 33-jarige Yfke werd overvaren door een jetsurfboard, nadat ze van haar eigen board was gevallen. Ze werd gelijk overgebracht naar het ziekenhuis in Napels. Haar vader Wilfred liet aan De Telegraaf weten dat de situatie niet levensbedreigend is. ’Ze heeft een scheurtje in haar schedel en geen bloedingen. Ze wordt in een roesje gehouden, zodat haar hoofd rustig blijft en kan herstellen.” Yfke’s vader weet nog niet er precies is gebeurd. Hij laat verder weten dat voor Yfke’s zoontje Alexander goed wordt gezorgd.