×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yentl en De Boer bijna gelijktijdig moeder geworden

Yentl en De Boer bijna gelijktijdig moeder geworden
31.12.2019 -

Cabaretiers Yentl Schieman en Christine de Boer hebben bijna gelijktijdig een kindje gekregen. Het duo was al simultaan zwanger en of dat nog niet bijzonder genoeg was, kwamen beide kindjes met slechts 2,5 uur tijdverschil ter wereld.


‘Voor wie 3 dagen na elkaar uitgerekend zijn niet bijzonder genoeg was: 2,5 uur na elkaar zijn onze kerstwondertjes geboren,’ zo maakten Yentl en De Boer dinsdag bekend via Instagram.

Het kindje van Christine, dat de naam Gosse heeft gekregen, zag het levenslicht op de avond van eerste kerstdag. Iets na middernacht, op tweede kerstdag, volgde het tweede kerstkindje van Yentl: Sjuul. ‘We zijn super verliefd en gelukkig,’ aldus het duo.

Yentl en De Boer maakten in juli bekend dat ze beiden in verwachting waren. Vanwege hun zwangerschap verplaatsten ze hun nieuwe voorstelling Lacrimosa naar het volgende theaterseizoen.