×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Xess Xava is 2 jaar geworden

16.10.2017 -

Xess Xava is afgelopen weekend 2 jaar geworden. Mama Yolanthe en papa Wesley zijn maar wat trots. Om het te vieren, organiseerde het stel een groot feest.


'Dat hij maar een mooi, lang en gezegend leven mag hebben. Mijn schatje is vandaag 2 jaar geworden! Gefeliciteerd mijn alles! We houden meer van je dan van alles op de wereld. Je bent een lieve, oprechte en hele speciale jongen. Ik ben gezegend dat jij mijn zoon mag zijn. Bedankt lieve jongen dat je mij als je moeder hebt gekozen', schrijft Yolanthe trots bij de foto van de jarige job. 

Om de verjaardag van haar zoon te vieren, organiseerde Yolanthe een groot cowboys en indianen feest. Met kostuums, decor en pistolen. En de jarige job? Die keek zijn ogen uit! 

 

My heart belongs to the cutest little cowboy in the world!! I Love him só super duper much!!

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

 

I could not even describe my love for you my little godchild…. …may all your dreams come true.. HIEP HIEP HOERAAAA#2jaar #love

Een bericht gedeeld door Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk) op

 

Birthday theme party Xess Xava

Een bericht gedeeld door Xavier Cabau van Kasbergen (@xaviercvk86) op