×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Xelly Cabau van Kasbergen bevallen van zoon Yono

Xelly Cabau van Kasbergen bevallen van zoon Yono
24.04.2019 -

Xelly Cabau van Kasbergen en Beer Muller zijn de trotse ouders geworden van een zoon. Het is het eerste kind van de visagiste en haar verloofde.


Op Instagram plaatst de kersverse moeder een foto van haar gezinnetje. ‘Jij bent het mooiste dat ons ooit is overkomen! Yono Kasper Muller Cabau, wij zullen er altijd voor je zijn! Jij bent ons alles!’, staat bij het kiekje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Jij bent het mooiste dat ons ooit is overkomen! Yono Kasper Muller Cabau, wij zullen er altijd voor je zijn! 💙 Jij bent ons alles!

Een bericht gedeeld door Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk) op

Xelly Cabau van Kasbergen, een van de zussen van Yolanthe, is al meer dan tien jaar samen met Beer Muller. Vorig jaar werd Xelly in Italië ten huwelijk gevraagd door haar vriend. Wanneer de twee trouwen, is nog niet bekend.