Xander-de-Buisonjé

Xander de Buisonjé vertelt openhartig over breuk met Wendy van Dijk

Xander de Buisonjé is in de podcast van Roel van Velzen, ‘Roels Sofasessies’, opvallend openhartig over zijn relatie en breuk met Wendy van Dijk. Zo vertelt hij dat ze meerdere verzoeningspogingen hebben gedaan.

“Mensen weten dat niet, maar we hebben meerdere keren geprobeerd om samen door te gaan, voor onze zoon Sem”, aldus Xander. “Maar met mij was het onbegonnen werk. De afgelopen tien jaar ben ik echt met mezelf aan de slag gegaan.”

‘Ellende’

Het stel zou elkaar in 2002 het jawoord geven, maar drie dagen voor het huwelijk werd de boel afgeblazen omdat de zanger zou zijn vreemdgegaan – iets waar Xander niet te veel naar wil terugkijken. “Het heeft niet zoveel zin om elke keer maar de ellende op te rakelen, maar achteraf denk ik weleens: het was echt een heftige, verknipte en paradoxale periode. Ik bouw al sinds mijn jeugd patronen op die me destructief maken, en dat is hier helemaal misgegaan.”

Zelfreflectie

Inmiddels is Xander al meer dan tien jaar gelukkig getrouwd met Sophie en hebben ze samen een zoon en een dochter. Maar ook nu nog is hij bezig met zelfreflectie. “Ik wil gewoon helemaal tevreden kunnen zijn met mezelf als vader, als echtgenoot, als mens.”

Bron: LINDA.nl