×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Xander de Buisonjé deelt onwijs liefdevol kiekje met pasgeboren dochter

9.02.2017 -

Xander de Buisonjé, zijn vrouw Sophie en hun zoon Dex zijn dolgelukkig met de pasgeboren Céla Lynn. De trotse papa knuffelt maar al te graag met zijn kleine meid en zijn dochtertje valt dan tevreden op zijn borst in slaap. Dit lieve tafereeltje heeft Xander nu met iedereen gedeeld met een prachtige foto.


'Onze slapende engel in de City Of Angels… slaap lekker', schrijft hij erbij. Het gezin verblijft momenteel in Los Angeles, waar Céla geboren is. Een draagmoeder zette het meisje op de wereld voor Sophie en Xander. 

Sophie kon namelijk niet zelf nog een keer zwanger worden. Ze heeft een tumor in haar buik gehad en bij een nieuwe zwangerschap zou de kans er zijn dat deze terug zou komen. Dat risico namen ze niet. 

Céla Lynn de Buisonjé is op 28 januari geboren. Ze heeft twee oudere broers. Dex, de zoon van Xander en Sophie samen, en Sem, de zoon van Xander en Wendy van Dijk. 

 

Our sleeping angel in the City Of Angels… Sleep tight! #proud #sweetdreams #LosAngeles

Een foto die is geplaatst door Xander de Buisonjé (@xdebuisonje) op