×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wát een pijnlijke ‘grap’ van Liam Payne!

Wát een pijnlijke ‘grap’ van Liam Payne!
8.03.2018 -

De geruchtenmolen draait al tijden op volle toeren: Gaan Liam Payne en Cheryl Cole uit elkaar? Dat gerucht lijkt nu bevestigt door een hele pijnlijke 'grap' van Liam onder een foto van Sam Smith. Auch!


Sam Smith plaatste de volgende foto op zijn Instagram. En er lijkt ogenschijnlijk niets aan de hand. Totdat we naar de reacties gaan kijken.

Op de eerste foto is een reactie van Cheryl te zien met de tekst: 'De allerbeste burger die er is!'. Op de tweede foto zie je de 'grap' van Liam: 'Ik zou jou weggeven voor die burger. Oeps, typte ik dat nu echt?!', schrijft het voormalig One Direction-lid als reactie op zijn 'liefje' Cheryl. En het feit dat een reactie op de grap vervolgens uitblijft, zegt volgens de negen miljoen (!) volgers van Sam Smith wel genoeg…

 

 

Een bericht gedeeld door Sam Smith (@samsmithworld) op