×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wordt ‘nieuwe Sylvie’ haar grootste nachtmerrie?

Wordt ‘nieuwe Sylvie’ haar grootste nachtmerrie?
18.06.2019 -

Voor het oog van televisiekijkend Duitsland ging Sylvie Meis vorig jaar op zoek naar haar opvolgster. De 41-jarige Hamburgse kan immers niet al te lang meer poseren voor haar eigen lingeriemerk. In de 26-jarige Tahnee zag Sylvie haar gedroomde vervangster. Maar die droom driegt nu uit te draaien op een nachtmerrie...


Sylvie Meis was in de wolken toen ze eind vorig jaar haar opvolgster had gevonden in haar eigen tv-show Sylvies Dessous Models. De presentatrice vierde afgelopen april haar 41ste verjaardag en begrijpt ook wel dat haar houdbaarheidsdatum als lingeriemodel aan het verstrijken is. De 26-jarige Tahnee versloeg in een zinderende finale 29 andere vrouwen. Sylvie werd omver geblazen door de knappe brunette, vooral omdat ze zoveel van zichzelf herkende in het meisje. De ’nieuwe Sylvie’, zoals de 41-jarige blondine haar zelf noemt, won maar liefst 50.000 euro aan prijzengeld en gaat aan de slag als ambassadeur van Sylvie’s lingerie en de nieuwste campagne van het label.

Toch lijkt de droom van zowel Sylvie als Tahnee volgens verschillende Duitse media uit te draaien op een regelrechte nachtmerrie. Zo hebben er achter gesloten deuren al de nodige drama’s afgespeeld. Haar opvolgster zou volgens Sylvie niet loyaal zijn. Sterker nog, Tahnee zou publiekelijk flirten met Sylvie’s directe concurrenten. Nota bene een paar uur voordat Sylvie haar nieuwe lijn zou presenteren aan de wereld, plaatste Tahnee op haar eigen social media een foto van een push-up bh en slipje van een ánder merk op haar Instagram.

En er zijn meer voorbeelden die Sylvie een doorn in het oog moeten zijn. Zo antwoordde Tahnee op de vraag van een fan wat haar grote doel in haar leven is: ’Lingeriemodel voor Victoria’s Secret worden.’ Een uiterst pijnlijk antwoord, omdat juist dát merk een van Sylvie’s grootste concurrenten is. Daarnaast had de 26-jarige openlijk staan bekvechten met haar vriend, waarbij er over en weer rake klappen vielen. ‘Het is ondenkbaar dat zoiets Sylvie zou overkomen. Zij vindt het verschrikkelijk dat hét gezicht van haar merk op deze manier in het nieuws is’, aldus een vriendin van Sylvie. Of de werkrelatie van de twee een langer leven beschoren is, valt na deze gebeurtenissen nog maar te bezien…