×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wolverine gaat tennissen tegen Novak Djokovic

13.04.2017 -

Novak Djokovic is op de tennisbaan voor niemand bang. Toch is zijn volgende tegenstander wel een heel bijzondere: Wolverine. Een voorwaarde is er wel: hij mag zijn klauwen niet gebruiken.


cteur Hugh Jackman, die de rol van de beklauwde superheld speelt in de X-Men-films, daagde Djokovic via Twitter uit voor een potje tennis. De Australiër stuurde een foto van zichzelf op de tennisbaan met de tekst: 'Iemand zin in tennis? En met iemand bedoel ik jou Novak Djokovic!'

Djokovic kon de uitdaging wel waarderen en kwam een paar uur later al met een reactie waarin hij Jackman uitnodigt om naar Monaco te komen voor een paar potjes. 'Maar je mag je klauwen niet gebruiken op de baan… of wel?' De Serviër is in Monaco om volgende week deel te nemen aan de Monte Carlo Masters.

Jackman heeft overigens vorig jaar al afscheid genomen van Wolverine. In de film Logan, die sinds begin maart in de Nederlandse bioscopen draait, is de 48-jarige acteur voor het laatst te zien als Wolverine.