×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wolverine, Deadpool en James Bond samen op de kiek

17.01.2017 -

Drie sterke, stoere mannen samen op de foto. Wolverine, Deadpool en James Bond hebben hun krachten gebundeld voor een kiekje. Helaas niet in hun kostuums, maar nog steeds zien de mannen er erg goed uit.


Hugh Jackman, die regelmatig in de huid kruipt van Wolverine, Pierce Brosnan, de voormalig James Bond, en Ryan Reynolds, Deadpool, hebben met z'n drieën geposeerd voor foto's. Zowel Hugh als Ryan deelt een foto van het moment. 

Vooral Pierce lijkt blij te zijn dat hij met deze twee superhelden op de foto mag. Op het kiekje dat Hugh deelt zit de ex-007 te juichen. Op de foto van Ryan Reynolds doen de mannen de drie welbekende aapjes na die horen, zien en zwijgen uitbeelden. 

 

#wolverinebonddeadpool

Een foto die is geplaatst door Hugh Jackman (@thehughjackman) op

 

Wolvie. Bond. Wade.

Een foto die is geplaatst door Ryan Reynolds (@vancityreynolds) op