×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Woedende Jan Smit moet show afzeggen

Woedende Jan Smit moet show afzeggen
13.12.2018 -

Een boze Jan Smit heeft donderdag zijn show in Nijmegen moeten annuleren. Ditmaal niet vanwege zijn eigen gezondheid, zoals bij eerdere shows de afgelopen weken, maar vanwege de staat van de locatie. Schouwburg De Vereeniging is niet toegankelijk vanwege een verbouwing.


'Ik heb zoiets in de afgelopen 22 jaar nog nooit meegemaakt!', schrijft de Volendamse zanger op social media. 'Ben ik eindelijk van mijn keelpijn af, krijg je dit! Terwijl ik hier zelf in dit geval helemaal niets aan kan doen, wil ik toch excuses maken voor iedereen die hierdoor gedupeerd is.'

In de schouwburg is op dit moment een verbouwing aan de gang, zo weet Jan te melden. Daardoor is de veiligheid van de crewleden niet te waarborgen en kan het optreden donderdag geen doorgang vinden. 'Ik vind het bijzonder teleurstellend dat wij hier op geen enkele wijze eerder van op de hoogte zijn gesteld!'

Bij het bericht heeft de 32-jarige zanger ook een filmpje geplaatst. Daarop is te zien dat er inderdaad nog een hoop moet gebeuren op de evenementenlocatie. Er staan steigers, op de grond liggen planken en verschillende delen achter de schermen zijn afgezet met linten. Jan omschrijft het zelf als een 'merkwaardige situatie'.