×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wint Rico Verhoeven of wordt het Badr Hari?

Wint Rico Verhoeven of wordt het Badr Hari?
21.12.2019 -

Prolongeert Rico Verhoeven zijn wereldtitel in het zwaargewicht of buigt hij voor een op revanche beluste Badr Hari? Dat is de grote vraag als beide kickboksers zaterdagavond tegenover elkaar staan in een volgepakt GelreDome in Arnhem.


Beide kickboksers gaan op herhaling, nadat een ontmoeting drie jaar geleden in Oberhausen al in de tweede ronde teleurstellend eindigde toen Hari een zware armblessure had opgelopen.

Zo wilde Verhoeven niet winnen en Hari niet verliezen. Daarom hebben ze zich nu weer voorbereid op een lucratief gevecht van maximaal vijf ronden van drie minuten, dat in liefst 180 landen wordt uitgezonden. Bijna 30.000 vechtsportliefhebbers volgen de titanenstrijd in het stadion waar Vitesse voetbalt.

Verhoeven is al vijf jaar onafgebroken wereldkampioen en wil zijn titel voor de negende keer succesvol verdedigen. Hari kwam de laatste jaren weinig in actie na een gevangenisstraf voor geweld in de uitgaanswereld en een dopingschorsing van negentien maanden.

Het gevecht tussen Verhoeven en Hari begint naar verwachting rond 22.00 uur.