Winston: foto zoenende Onno niet schokkend

Winston Gerschtanowitz is niet echt geschokt van het bericht dat Onno Hoes, de man van zijn RTL Boulevard-collega Albert Verlinde, met een veel jongere man al zoenend is gespot. "Ik vind dat een foto van een zoen een hoop dingen kan betekenen", reageert Winston bij radiozender 100% NL.

"Ik zag vanmorgen in de krant staan dat hij een andere man een zoen heeft gegeven, dat is wel iets anders dan vreemdgaan", aldus de presentator. Hij vindt het 'eerlijk gezegd' allemaal niet zo schokkend.

De foto van de zoenende Onno Hoes werd in de lobby genomen van een hotel in Maastricht. Andere gasten zouden de burgemeester hebben horen praten over zijn relatieproblemen met zijn man Albert, er zou zelfs over een scheiding zijn gesproken. Maar ook dit klopt volgens Gerschtanowitz niet. "Ik ken die twee en ik weet hoe gelukkig ze zijn. Ik zie het absoluut niet gebeuren", aldus Winston over de geruchten. "Ik heb dat bericht geen seconde serieus genomen."

Onno Hoes verklaarde eerder zelf dat hij op het moment dat de foto werd genomen een borreltje teveel op had. "Dat geef ik wel toe. Dat mag hopelijk toch wel?" Hij zei ook nog steeds erg gelukkig te zijn met zijn man.