×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wim van Helden vader geworden van derde kindje

Wim van Helden vader geworden van derde kindje
19.08.2019 -

Wim van Helden is de trotse vader geworden van zijn derde kind. De Qmusic-dj meldde maandagmiddag in de radio-uitzending dat zijn vriendin Pauline is bevallen. In april maakte Wim al bekend dat zijn vriendin zwanger was, maar maandagochtend was het dan eindelijk zo ver.


De radio-dj kan het zelf ook bijna niet geloven: ‘Het went niet, het is weer anders en net zo bijzonder. Ik was ook een beetje in de war.’ De trotse vader zweeft op een blauwe wolk, want het is een jongen.

Op Instagram deelde de dolbije Wim een foto met zijn mooie mannetje, Gijs Benjamin van Helden. In de uitzending liet Wim weten dat moeder en kind het goed maken. ‘Met mijn vrouw gaat het goed, alle respect voor haar prestatie.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De wereld is een bijzonder mooi mannetje rijker. GIJS BENJAMIN van Helden 🙏🏻💙

Een bericht gedeeld door Wim van Helden (@wimvanhelden) op

Wim en Pauline zijn al de ouders van dochtertje Lieve Zoë (3) en zoontje Casper Lou (2).