×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Willibrord onder het mes

26.09.2018 -

Willibrord Frequin is onder het mes geweest. De afgelopen weken gingen er geruchten dat de presentator ziek zou zijn, en in het ziekenhuis zou liggen. 'Dat klopt, Willibrord is geopereerd aan zijn hart,' verklapt één van zijn reisgenoten uit het populaire RTL-programma Beter Laat Dan Nooit, deze week aan Weekend.


Willibrord Frequin voert op televisie dikwijls het hoogte woord in Beter Laat Dan Nooit, maar de afgelopen weken was het even stil rond de brutale tv-verslaggever. De oude tv-ster blijkt in het diepste geheim een hart-operatie te hebben ondergaan in het ziekenhuis. 'Ik heb hem de afgelopen weken meerdere keren gesproken. Willibrord was een beetje ongerust maar ik heb hem verteld dat dat nergens voor nodig was,' vertelt zijn mede-reisgenoot Peter Faber aan Weekend. 'Willibrord heeft misschien een hele grote mond, maar een klein hartje. Dat blijkt maar weer,' lacht de acteur.

Zijn vriendin Gesina liet dinsdagavond aan Shownieuws weten dat het inmiddels alweer beter gaat met Willibrord. 'Er gaan de wildste geruchten maar daar is niets van waar. Deze ingreep stond al langer gepland en het gaat goed met hem,' aldus zijn geliefde.