×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Willibrord Frequin krabbelt weer op na zware tijd

Willibrord Frequin krabbelt weer op na zware tijd
24.10.2018 -

Willibrord Frequin (77) heeft een heftige periode achter de rug. De voormalige tv-presentator werd vorige maand plotsklaps opgenomen in het ziekenhuis. Inmiddels is hij langzaamaan weer aan het opkrabbelen.


'Ik heb een flinke operatie ondergaan, dan heb je altijd een paar maanden van herstel nodig’, vertelt Willibrord aan Weekend. De tv-presentator heeft zware antibiotica gehad, pijnstillers en morfine: 'En voordat dat je lichaam uit is… Maar het gaat z’n gangetje. Ik ben vandaag twee uur aan het lopen, net als vrijdag, en morgen ga ik weer. Ik loop natuurlijk niet zo snel meer als eerst, dat moet ik terug zien te krijgen om weer een ouderwetse jonge god te worden’, lacht hij.  Na de operatie kreeg Willibrord ook nog te kampen met een longontsteking. Niet alleen lichamelijk, ook emotioneel gezien heeft hij het niet makkelijk gehad. Maar nu zegt hij: ’Ik ben alle pijn gelukkig kwijt, dat is heel fijn. Ik had pijn in mijn buik, bij mijn darmen.’

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 43 ligt nu in de winkel.