William Spaaij ging te lang door met Noortje

William Spaaij beseft door zijn recente breuk met zijn vriendin Daisy dat zijn eerdere relatie met Noortje Herlaar te lang heeft geduurd.

'Wat ik nu met Daisy heb meegemaakt, heeft me doen realiseren dat Noortje en ik te lang zijn doorgegaan', zegt de musicalster in een ochtendkrant. 'Wij hebben achteraf gezien te veel tijd en energie gestopt in iets waarvan we eigenlijk al wisten dat het niet goed zou komen'.

William is er trots op dat hij en Daisy wel op tijd zagen dat hun relatie geen stand zou houden: 'We zijn inmiddels al zo’n maand of twee uit elkaar. En ja, natuurlijk was dat verdrietig. Maar tegelijkertijd ben ik er trots op dat wij, ondanks het feit dat we veel van elkaar houden, toch zo dapper zijn geweest om op een gegeven moment tegen elkaar te zeggen: We hebben te veel verschillen, het is voor ons allebei beter om zonder elkaar verder te gaan'.

De musicalzanger heeft dan ook geen moment spijt van zijn breuk met Daisy: 'Dat komt – en ik hoop dat dit niet al te zweverig overkomt – doordat ik inmiddels heel happy met mezelf ben. Als ik mijn leven met iemand deel, dan moet het ook echt aan alle kanten kloppen, anders kan ik beter alleen verder gaan'.

William en Daisy maakten eerder deze maand bekend dat ze uit elkaar zijn. In 2015 kwam er een einde aan zijn vijfjarige relatie met Noortje. De twee hadden destijds zelfs trouwplannen.