×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

William Rutten dankbaar voor steun

William Rutten dankbaar voor steun
5.10.2018 -

Op Instagram laat William Rutten weten dankbaar te zijn voor de 'warme berichten' die hij de afgelopen dagen heeft ontvangen. De fotograaf onthulde woensdag dat zijn pasgeboren zoontje in het ziekenhuis is opgenomen.


Hij vervolgt zijn bericht met een update: 'Wolf moet nog een klein weekje in het ziekenhuis blijven voor zijn behandeling maar het gaat al stukken beter met hem! Met dank aan het geweldige medische personeel van TerGooi!'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten) op

Afgelopen week werd zijn pasgeboren zoontje onverwacht opgenomen in het ziekenhuis met veel te hoge koorts. Na wat vervelende onderzoeken werd duidelijk wat er aan de hand was. 'Het komt zeker weer goed', meldde William woensdag op Instagram.