×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘William en Kate willen snel een derde kind’

8.09.2016 -

Prins William en Catherine, hertogin van Cambridge, willen een derde kind. En dat moet snel gebeuren ook.


Dat vertelt een ingewijde aan Us Weekly. 'Het zal me niet verbazen als ze in verwachting zijn met Kerst', vertelt de bron. 

De hertog en hertogin zijn ook bereid om hun verplichtingen te verkorten en verminderen in 2017, stel dat Kate binnenkort zwanger raakt. Tijdens de vorige zwangerschappen had de vrouw van William erg veel last van ochtendmisselijkheid. Ook zal het echtpaar volgens de ingewijde extra rekening houden met virussen, bijvoorbeeld Zika.

Volgens een vriend van de Middleton-familie blijven William, Kate en hun kinderen het liefst uit de spotlights meldt Us Weekly. 'Hun kinderen leven een zo gewoon mogelijk leven.' Thuis in Norfolk speelt George het liefst met speelgoedauto's en wil Charlotte zo dicht mogelijk bij mama blijven. 'Als Kate in de studeerkamer is, dan wil Charlotte daar ook zijn.' 

Kate en William hebben al een zoon en een dochtertje. George is 3 jaar en Charlotte is 1 jaar.