×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

William en Catherine delen zelfgemaakte foto bij kerstgroet

William en Catherine delen zelfgemaakte foto bij kerstgroet
25.12.2019 -

De Britse prins William en zijn vrouw Catherine hebben hun kerstwens dit jaar voorzien van een familiefoto. Daarop zijn William en de kinderen George (6), Charlotte (4) en Louis (1) te zien. Alleen Catherine ontbreekt: zij heeft de foto gemaakt.


‘Vrolijk kerstfeest’, staat bij het kiekje, dat is gedeeld op sociale media. ‘We wensen al onze volgers een vrolijke en ontspannen kerst toe.’ In het bijschrift staat dat de foto ‘eerder dit jaar’ is gemaakt door Catherine.

Het bericht van de hertog en hertogin van Cambridge volgde een dag na de kerstgroet van prins Harry en diens vrouw Meghan. Dat koppel deelde op sociale media een zwart-witfoto van henzelf en zoontje Archie bij de kerstboom. Archie zit vooraan pontificaal in beeld terwijl zijn ouders op de achtergrond naar hem lachen. ‘We wensen jullie een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar.’

Ook interessant:

Maan en Tony Junior zetten punt achter relatie

Na angstige maanden in ziekenhuis: Tineke viert kerst thuis met haar man

Sonja Bakker kijkt uit naar de kerst: ‘Gelukkig is mijn vader er nog bij’