×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Willemijn Verkaik gaat vooruit

3.09.2014 -

De rugoperatie van Willemijn Verkaik is goed verlopen. De actrice is aan de beterende hand. Dat heeft haar zegsvrouw woensdag bekendgemaakt.


De 39-jarige Verkaik moest half juli plotseling stoppen met haar serie voorstellingen van Wicked in Londen vanwege rugklachten. Zij speelt in de musical de heks Elphaba. Verkaik vertolkte de rol ook lange tijd op Broadway, in Duitsland en in de Nederlandse versie die in het Circustheater in Scheveningen te zien was. Verkaik heeft de operatie in Nederland ondergaan.
Haar woordvoerster kan nog niet zeggen wanneer de zangeres weer op het podium te zien zal zijn. Dat hangt ook af van het oordeel van de artsen bij de controle, over een paar weken. Het is wel de bedoeling dat de ster half november te zien is in de Ziggo Dome, tijdens de show Musicals In Concert.