×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Willem van Hanegem kampt met longembolie

Willem van Hanegem kampt met longembolie
5.11.2018 -

Willem van Hanegem herstelt van een longembolie. 'Afgelopen week werd ik halsoverkop naar het ziekenhuis gebracht, omdat ik pijn had. Het voelde echt vreselijk', onthult Willem.


Bij een longembolie zit een bloedvat naar de longen verstopt. De patiënt krijgt minder zuurstof in het bloed en krijgt het benauwd. De artsen van Willem raadden hem na de diagnose aan te gaan fietsen op een elektrische fiets. 'Ik heb een gewone fiets met een paar versnellingen, maar die is ongeschikt, want het moeten lange tochten worden en ik mag absoluut niet te veel kracht verbruiken', legt De Kromme uit in zijn column in het AD. 

Eerder dit jaar werd Willem van Hanegem behandeld tegen prostaatkanker. Twee maanden lang onderging de 74-jarige oud-Feyenoorder een reeks bestralingen. In maart werd bekend dat hij weer schoon was verklaard.