×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Willem van Hanegem gezond verklaard

16.03.2018 -

Goed nieuws voor Willem van Hanegem! Eind vorig jaar bleek dat de oud-topvoetballer en analist prostaatkanker had. Maar de 35 bestralingen hebben goed gewerkt en van Hanegem is gezond verklaard: 'Ik ben geen patiƫnt meer!'


‘De dokter vertelde me dat de waarden in mijn bloed met twee punten gedaald waren, van 6,9 naar 4,9. Dat komt eigenlijk bijna nooit voor. Vooraf was gezegd dat we moesten rekenen op een lichte stijging, want het duurt meestal even voordat de behandeling begint te werken. Maar de dokter was heel tevreden. Ik hoef niet eens terug. ‘Ik zie je nog wel een keer’, zei hij’, vertelt de analist in een interview met het AD.

De 74-jarige oud-topvoetballer werd de afgelopen maanden overladen met reacties. Nu is hij opeens geen patiënt meer, niet meer ziek: ‘Ja, dat is best gek. Alles is goed. Wat nu? Ik laat het even bezinken. Blijf rustig doen. Het lijkt me onverstandig als ik nu opeens wel heel hard op een fiets ga rossen. Maar het is een fijne gedachte dat de kans groot is dat ik volgend jaar 75 word’.