×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Willeke Alberti onthult: ‘Dit is mijn mooiste droom’

Willeke Alberti onthult: ‘Dit is mijn mooiste droom’
20.08.2019 -

Willeke Alberti heeft nog altijd een overvolle agenda, maar dat betekent niet dat ze nooit van een welverdiende vakantie geniet. Aan Weekend vertelt de zangeres dat haar mooiste droom is om met echt héél de familie op vakantie te gaan.


Ondanks haar drukke agenda pakt Willeke zo nu en dan ook haar rust. Zo gaat ze elk jaar een paar keer naar Bonaire, haar favoriete vakantiebestemming. ‘De mensen spreken er Nederlands en het klimaat is zo heerlijk. Daar is het voor mij gewoon thuiskomen’, aldus Willeke. Maar ze vindt het ook heerlijk om weekenden weg te gaan, in bijvoorbeeld Nederland. ‘Ik vind vakantie héérlijk, dus als het even kan, dan ga ik.’

Haar mooiste droom is dan ook om met heel de familie op vakantie te gaan. Toch denkt Willeke dat dat niet haalbaar is… ‘We hebben allemaal zo’n drukke agenda. Ze weten wel dat dat mijn droom is, maar we hebben allemaal beroepen die niet dezelfde vakantieperiodes hebben. Maar we zijn buiten de vakanties om heel veel bij elkaar en als het even kan, komen we elkaar tegen op Bonaire’, besluit de zangeres.