×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Willeke Alberti: ‘Ik ben geen verwen-oma’

Willeke Alberti: ‘Ik ben geen verwen-oma’
30.04.2019 -

Afgelopen week blies de zoon van Johnny de Mol en zijn vrouw Anouk alweer één kaarsje uit. Uiteraard was Willeke Alberti aanwezig op de eerste verjaardag van haar jongste kleinkind. 'Johnny jr. loopt al! Het is een heel slim kindje’, vertelt ze trots aan Weekend.


Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat Johnny de Mol vader werd van zijn eerste kindje, zoon Johnny. Willeke Alberti kon haar geluk niet op toen ze hoorde dat er een zesde kleinkind in aantocht was. Inmiddels is zijn eerste verjaardag alweer achter de rug. ‘Op 23 april is hij één jaar geworden. De tijd gaat zó hard, daarom moet je van iedere dag genieten’, vertelt Willeke. ‘Ik vind het heerlijk om met hem te spelen, te dansen of te lopen. Hij loopt al! Ook doe ik spelletjes met hem. Hij is zó leuk, al mijn kleinkinderen zijn leuk.’

Willeke heeft haar kleinzoon uiteraard verrast met cadeautjes. Op de vraag of Willeke een echte verwen-oma is, antwoordt ze: ‘Ik geef altijd cadeaus, aan al mijn kleinkinderen, maar ik ben geen verwen-oma of cadeau-oma. Een stiefoma klinkt niet leuk, daarom hebben ze het maar verwen-oma of cadeau-oma genoemd.’ De nog altijd drukbezette zangeres geniet in haar leven bovenal van het grootmoederschap. ‘Ik vind het zo leuk om de één van school te halen en de ander naar zwemles te brengen. Of ik ga weer naar hockey kijken. Het allervrolijkst word ik van mijn kleinkinderen. Dat is wel mijn allergrootste passie’, besluit Willeke.