×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Willeke Alberti dolblij met nog een kleinkind

Willeke Alberti dolblij met nog een kleinkind
12.06.2019 -

Willeke Alberti is dolblij dat ze nog een keer oma wordt. Woensdag werd bekend dat haar zoon Johnny de Mol weer vader wordt. 'We zijn allemaal zo blij. Het is zo leuk voor onze familie', reageert de zangeres op het babynieuws.


Willeke Alberti wist al sinds Moederdag dat ze weer oma zou worden, maar hield het nieuws nog even geheim. Ze zegt ook niet of ze al weet wat het wordt, dat nieuws laat de zangeres ook aan haar zoon over om bekend te maken. ‘Dat zijn allemaal dingen die Johnny en Anouk zelf gaan vertellen,’ vertelt ze in 6 Inside.

Oma Alberti kan in ieder geval niet wachten tot het ‘kleine wondertje’ wordt geboren. ‘Dat is toch het mooiste dat er bestaat.’

Het is het tweede kind voor Johnny en zijn vrouw Anouk samen. Vorig jaar april kregen zij Johnny jr. Anouk heeft al een dochtertje uit een eerdere relatie.