Will Smith viert 50ste verjaardag met bungeejump

De vijftigste verjaardag van Will Smith zal de acteur nog wel even bijblijven. Voor de camera van zijn YouTube-kanaal bungeejumpte The Fresh Prince dinsdag uit een helikopter boven de Grand Canyon.

Will onderging de beproeving om aandacht en donaties te vragen voor Global Citizen, een organisatie die wereldwijd honger bestrijdt. In de livestream op zijn kanaal gaf hij toe doodsbang te zijn. "Ik heb al mijn leven lang een interessante band met angst", liet hij weten, waarna hij vertelde dat hij als kind met zijn familie de bijna 2000 meter diepe natuurkloof bezocht en vanaf de kant al bang was. "Ik kan me herinneren dat de schoonheid ervan me enorm veel deed, maar ik was doodsbenauwd om bij de rand te komen. Al mijn familieleden stonden daar maar ik was te bang en kon het daardoor minder goed zien. Ik heb er later een punt van gemaakt om alles waar ik bang voor ben te trotseren."

De acteur werd bij zijn actie gadegeslagen door zijn gezin. Echtgenote Jada, zoons Trey en Jaden en dochter Willow waren meegekomen om de bijzondere verjaardag van hun man en pa mee te maken. Ook Will's oud-collega en vriend Alfonso Ribeiro, die in The Fresh Prince Of Bel-Air zijn neef Carlton speelde, kwam een kijkje nemen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s all goin down LIVE on my @YouTube channel, link in bio! 3pm PT / 6pm ET #willsmiththejump

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmith) op